Training


Keuring

Al vele jaren is ons team succesvol op keuringen. Uw paard wordt door ons professioneel getraind en klaargemaakt. Afhankelijk van de algehele conditie van uw paard rekenen wij 4 tot 6 weken voorbereidingstijd. Elk paard is anders en verdient maatwerk. We maken daarom voor ieder paard een eigen voeding- en trainingschema. Het paard wordt door ons getoiletteerd voorafgaand aan de keuring en kan indien nodig door een hoefsmid behandeld worden. Uw paard wordt in optimale conditie gepresenteerd.


Beleren

Wij kunnen uw paard zowel onder het zadel als voor de kar beleren. Ook hierin bieden we maatwerk, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Over het algemeen neemt het beleren zo'n 4 weken in beslag. 


IBOP

Wij kunnen uw paard professioneel klaarmaken voor een IBOP, zowel onder het zadel als aangespannen. Een IBOP proef kan een waardevolle bijdrage leveren de kans op een ster-, kroon- of modelpredicaat. 


Wedstrijdsport

Naast een IBOP proef is het mogelijk om via de wedstrijdsport het sportpredicaat te behalen. Het sportpredicaat kan een bijdrage leveren wanneer uw voorlopige ster-, kroon- of modelmerrie hiermee het definitieve predicaat kan behalen.