Export

Henswoude heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van de export en quarantaine van paarden wereldwijd. Wij garanderen de beste zorg en begeleiding gedurende de gehele reis van uw paard. Wij verzorgen de export voor zowel particulieren als bedrijven. Het gehele proces gebeurt in samenwerking onze partners; bedrijven gespecialiseerd in de meest hoogstaande vorm van paardenexport. De paarden worden elke dag nauwkeurig in de gaten gehouden.

Ook voor u bieden we de beste service. U wordt volledig ontzorgd. Naast het transport en de quarantaine kunnen wij ook de veterinaire keuringen en het afnemen van eventuele bloedmonsters (CEM) verzorgen en regelen wij alles rondom de benodigde documentatie.

Het is voor ons ook mogelijk om uw paard naar ons te importeren om bijvoorbeeld te beleren, keuringsklaar te maken en/of te insemineren.

Uw wensen en behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij zijn flexibel en werken via korte lijnen samen met de beste transportbedrijven wereldwijd. Ook nadat uw paard bij u gearriveerd is vinden wij het belangrijk dat u 100% tevreden bent en blijft. De after sales service staat daarom bij ons hoog in het vaandel.